Igazi amerikai ízek a Magic Burgerben

Az van, hogy ennek a helynek nagyon nagy a híre, mindenki aki szereti egy kicsit is a hambit, azt állítja, hogy ez A NAGYBETŰS hamburgerező Budapesten. Kicsit szégyeltem is már magam, hogy még mindig nem voltam ott. Aztán eljött a nap amikor Ágnes autóval jött a munkahelyre és hát akkor kitaláltuk, hogy mindenképp útba ejtjük ezt a sokat emlegetett  helyszínt.

Ahhoz képest, hogy Kelenföld kies Alíz utcájában eléggé nem frekventált helyen található az étterem, meglepő hosszú sor fogadott minket fél 1 körül (igaz ez azért csúcsidő). Szerencsére azonban gyorsan feldolgozták a pénztárnál az igényeket, és sorszám alapján pár perc várakozás után meg is kaptuk a hamburgerünket. Igaz, az azért mindenképp hátránya volt a sorszámozásnak, hogy nem sorrendben készítették a hambikat, így az enyém később készült el mint a többieké, holott egymás után kértünk ki rendelés szerint, mégsem ennek megfelelően szolgáltak ki minket.

A hamburgerzsömlét megpirítják, a hús kellőképpen duci, friss alapanyagból készült, a zöldségek is frissek és ropogósak voltak a zsömlében. Mi mindannyian hasonlókat kértünk, így a más fajta burger élményről nincs közvetlen élményem. Hangosan nyammogtunk, nyaldostuk a  szánk szélét és élveztük a  napsütést a teraszon. Az van, hogy ennél jobb burgert én se nagyon ettem még idehaza, elég meggyőző volt az egész, úgy ahogy van.

A hátránya a helynek az elhelyezkedése, valószínűleg ha kicsit frekventáltabb helyen lenne, még nagyobb forgalma volna, bár lehet hogy ez tudatos döntés volt részükről, mégis nehéz megérteni hogy egy ilyen jó hamburgeres miért van ennyire a város szélén?

Másrészt a sorszámozás. Azt mondta a srác, hogy csupán két vaslapjuk van amin a húst sütik, így nem tudnak elég gyorsan kiszolgálni mindenkit, ezért van, hogy az én burgerem később lett kész. Ezt a magyarázatot mondjuk nem egészen értettem, de végül is még így sem kellett sokat várni, úgyhogy ez elnézhető hiba.

Kaja 10/10 ; helyszín és kiszolgálás 7.5/10

Edith

1.JPG

4.JPG